Voverytė

Voverytė

2018 m. liepos 20 d., penktadienis

Lietus, jūra ir pirmoji Ignėjos stovykla

Net nežinau, šuoliuoja vasara į priekį ar slenka. Jau įpratau ją matuoti pagal Silvijos stovyklas ir būrelius. Bet pabaigus dvis avaites baseino ji ilsėjosi, o Ignytė ėjo į pirmąją dienos stovykla, Gamers gatvės šokių. Kas tarp Ignėjos ir gatvės šokių? Tikrai nieko. Ji labiau princesiška cacka pacacka. Bet... ši stovykla iš dalies finansuojama Kauno savivaldybės, tad man įperkama, ir iš kitos pusės norėjosi plėsti Ignejos akiratį. O man kai kurios gatvės šokių rūšys labai gražios. Pvz. Waackingas.
Tad kaip mažylei sekėsi? Geriau nei tikėjausi. Nuoširdžiai maniau, kad neišlankys. Pirmoji stovykla su daug įvairoko amžiaus vaikų. Pirmąją dieną pasiėmėm besišypsančią, bet jau važiuojant prasivežė tieeeeek emocijų. O mano mažylė jau kai pyksta tikrai žemė su dangum maišosi, mažai neatrodo. Sužinojom, kad ir stovykla bloga, ir vadovai blogi, ir šokiai negražūs, ir maistas neskanus, ir iki valgymo vietos toli eiti ir t.t. Bet kitą dieną turėjau darbo, nebuvo kur dingti.... tad įkalbėjau, kad dar vieną dieną nueitų, trečiadienį ketinom važiuoti prie jūros, o paskui kaip norės. Antradienį dar paklausiau vadovės, kad jei Ignėja nuspręs neiti, ar galėtų Silvija vietoj jos. Ir va čia Ignėja kai išgirdo... Visi supratom, kad geriau nenorėdama eis, bet sesei neleis. :D Taip ir gyvenom, pasiimdavau su šypsena, paskui atbambėdavo, ir taip penktadienio sulaukėm. Gatvės šokių nepamilo, bet panašu, kad laiką neblogai praleido, kitais metais bus drąsiau leisti. Ir sužinojo, ką reiškia pilvo raumenukų skaudėjimas. Kikenom tyliai su tėčiu trečiadienį ryte. Be galo norėjo važiuot prie jūros. pažadinom, atsisėdo, susiraukė, atsigulė. Ir sako: Mamyte, pilvą skauda. Nei sėsiu, nei gulsiu, niekur nevažiuosiu...
Jūra? Buvo. Kaip visada, prabėgamoji. Su daug keistų musių Smiltynėj, kurios geltonai juodai dryžuotos, kaip vapsvos, tik kitokio sudėjimo. O mes su Igniūčiu paniškai bijom bet ko, kas tokių spalvų. O šitos musės įkyrios, tupia, ropinėja. net vandeny būnant ar paspirtuku važiuojant. Tad Ignėja jas pamačius mesdavo paspirtuką, ir klykdama kratydavo rankas ir trepsėdavo kiek gali. ir man taip norėjosi, bet... ;)

Kituose paplūdimiuose laimei jų kiek mažiau buvo...
Šią savaitę kažkaip daug vasariško trumpalaikio lietaus. Pakliuvau begalę kartų. ir su lietsargiu, ir be. Prisilakstėm po balas. ir matėm daaaug vaivorykščių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą